Løsninger

Vi lytter, rådgiver og skaber løsningen

Viah er med hele vejen, fra idé til færdigt produkt. Vi udvikler og leverer blandt andet:

Budskaber der gør en forskel

Viah skaber kampagner med gennemslagskraft. Vi arbejder strategisk med analyse af målgrupper, budskab, medier og budget. På den baggrund kan vi udvikle et koncept som skaber opmærksomhed og kommunikerer både online og offline. En knivskarp idé omsat til værdifuld opmærksomhed. Forudsætningen ligger i måden vi tænker og arbejder. Strategisk og kreativt.

Sociale medier
Kampagner tilpasses til f.eks. Facebook, LinkedIn og Instagram. Vi laver Snapchat geofilters og grafik til netop den kanal der skal bruges.

Produktion af kampagnematerialer
Viah leverer det færdige produkt og tilbyder produktion af annoncer, direct mails, præsentationer, bøger, magasiner, produktkataloger, visitkort, invitationer, plakater, postkort, flyers, kalendere, blokke etc.

Design af logo og grafisk identitet

Design har afgørende betydning i kommunikation og markedsføring. Viah udvikler design- og identitetsløsninger, som matcher virksomhedens værdier og strategi – og arbejder med koncentreret fokus på kvalitet og brugeroplevelse. Viah hjælper også iværksættere samt virksomheder, der står over for f.eks. en fusion eller et ejerskifte, med gennemgående design af virksomhedens grafiske identitet.

Visuel identitet
Logo, farver, typografi, webdesign, konvolutter, brevpapir, brevskabeloner, stempler, billedpolitik, skilte og annoncer

Skilte og illustrationer
Profilskilte, navneskilte, sikkerhedsskilte, symboler, ikoner, vejskilte (DS), tekniske tegninger, geografiske kort og illustrationer til vejledninger eller kreative budskaber.

Ny hjemmeside

Udvikling og design af responsive CMS websites, som er brugervenlige, intuitive og integrerer virksomhedens designlinje. Viah samarbejder desuden med programmører og softwareudviklere, for særlig funktionalitet eller større webløsninger.

Webdesign
Udvikling, kravspecifikation, målgruppe, webdesign, responsive design, brugerinterface og billedvalg – alt sammen for at få indholdet frem og få brugeren til at blive på websitet.

Programmering
Implementering af design i WordPress og andre open source CMS, opsætning af tilmeldingssystemer, formularer, databaser etc.

Design til konference og udstilling

Viah hjælper virksomheder med at være godt og flot præsenteret på udstillinger, konferencer, møder og ved events. Klar og opsigtsvækkende kommunikation baseret på originalitet, kreativitet og godt håndværk – både hvad angår design og produktion.

Viah håndterer korte deadlines, hurtige produktioner og diverse specialopgaver.

Stande, plakater og bannere
Udstillingsstande, bannere, pressevæg, plakater, flag, roll up, poser, klistermærker, floorstickers, power point præsentationer etc.

Invitation og tilmelding
Invitationer, Save The Date flyers, tilmeldingssystemer, navnekort, menukort, programmer, oversigtskort etc.

Merchandise og logogaver
Vandflasker, pastilæsker, badges, USB-stik, keyhangers, kuglepenne, æsker, etc.